Tarjoa yhteistyökumppaneillesi tai henkilökunnallesi unohtumaton vauhtielämys!

Toyota GR Yaris -ohjelmat

Toyota GR Yaris -urheiluauton ratissa pääset kokemaan aidon urheiluajamisen tuntua ja testaamaan ajotaitojasi turvallisilla harjoitteluradoilla. Ohjelmia on muutamasta tunnista useampaan päivään. Ajo tapahtuu talvella pääsääntöisesti jääradalla sekä kesäaikaan sorapintaisella harjoitteluradalla.

Rallikyyditykset

Rallikyyditykset toteutetaan vuodenajasta riippumatta huippukuljettajan ajamana, turvallisissa olosuhteissa. Kyyditys tapahtuu modernilla ajokalustolla asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja on toteutettavissa useammalle henkilölle kerralla.

Makuelämykset

Vauhdikkaan päivän aikana pääset nauttimaan huolella valmistettua ruokaa tunnelmallisessa maalaispirtissä. Rantapirtillä ruoka valmistetaan rakkaudella ja ylpeydellä laadukkaista raaka-aineista.

Muut aktiviteetit

Yritystapahtumiin on mahdollista yhdistää erilaisia aktiviteetteja ja ryhmätoimintaa aina kallioseikkailusta safareihin ja kalastuksesta melontaan. Ohjelmia yhdistellään ja räätälöidään ryhmän omien toiveiden mukaisesti.

Saunat

Ajopäivän päätteeksi on myös mahdollisuus hypätä maailman ensimmäisen tynnyrisaunan löylyihin. Tynnyrisaunan lisäksi tarjolla on kaksi erilaista savusaunaa sekä kota- ja telttasauna. Isomman savusaunan rantaterassilla voi kylpeä myös porealtaassa ja pulahtaa Salosveteen. Pienemmän savusaunan terrasilta pääset puulämmitteisen paljun lämpöihin.

Majoitukset

Tarjoamme myös eri tarpeisiin sopivia majoitusvaihtoehtoja, joita on saatavilla eri kokoluokkien mökeistä aina tavallisiin huoneistoihin.

Kerro minkälaisesta tapahtumasta olette kiinnostuneet, niin me rakennamme teille sopivan ja laadukkaan kokonaisuuden!